Ciocolata manufacturată

Boabele de cacao au fost special alese pentru a realiza ciocolata manufacturată. Acest produs este o ciocolată de calitate superioară premium!

Ciocolată albă manufacturată conținând felioare de căpșuni 24%. Boabele de cacao provin din Madagascar, Insulele Java. Boabele de cacao au fost special alese pentru a realiza ciocolata manufacturată. Acest produs este o ciocolată de calitate superioară premium.

Cumpărare
Ciocolată albă manufacturată conținând bucățele naturale de zmeură și mure cu conținut de cacao 24%. Boabele de cacao provin din Ghana, Madagascar, Coasta de Fildeș. Boabele de cacao au fost special alese pentru a realiza ciocolata manufacturată. Acest produs este o ciocolată de calitate superioară premium.

Cumpărare
Ciocolată neagră manufacturată conținând felioare de căpșuni 72%. Boabele de cacao provin din Ghana, Madagascar, Coasta de Fildeș. Boabele de cacao au fost special alese pentru a realiza ciocolata manufacturată. Acest produs este o ciocolată de calitate superioară premium.

Cumpărare
Ciocolată neagră manufacturată conținând particule natural de zmeură și mure 72%. Boabele de cacao provin din Ghana, Madagascar, Coasta de Fildeș. Boabele de cacao au fost special alese pentru a realiza ciocolata manufacturată. Acest produs este o ciocolată de calitate superioară premium!

Cumpărare
Ciocolată de lapte manufacturată conținând bucățele naturale de mure și zmeură. Boabele de cacao provin din Ghana, Madagascar, Coasta de Fildeș. Boabele de cacao au fost special alese pentru a realiza ciocolata manufacturată. Acest produs este o ciocolată de calitate superioară premium!

Cumpărare
Ciocolată de lapte manufacturată conținând felioare de căpșuni. Boabele de cacao provin din Ghana, Madagascar, Coasta de Fildeș. Boabele de cacao au fost special alese pentru a realiza ciocolata manufacturată. Acest produs este o ciocolată de calitate superioară premium!

Cumpărare

Galffis
Artisan Chocolates

Venim în întâmpinarea celor ce apreciază o ciocolată de calitate și cunosc aroma desăvârşită a torturilor Dobos. Datorită materiei prime de calitate, a boabelor de cacao atent selecționate și a cunoştinţelor acumulate de-a lungul vremii de celebrul nostru cofetar Dobos Jozsef, papilele dumneavoastră gustative vor avea o experiență de neuitat. Avem speranța ca produsul nostru a fost pe placul dumneavoastră. Cu stima echipa Galffi's.

Ciocolată cu lapte Dobos este un produs de calitate superioară. Boabele de cacao atent selecţionate din insulele Java. Astfel a fost posibilă crearea unui produs cu arome intense și totodată echilibrate de cacao şi caramel.
Ciocolată neagră Dobos este un produs de calitate superioară. Boabele de cacao de o calitate superioară provin din insula Madagascar și din Ghana. Astfel s-a născut acest produs cu arome intense, o caracteristică armonioasă a gustului de cacao şi moderat de caramel.
Ciocolată albă Dobos este un produs de calitate superioară. Boabele de cacao atent selecţionate din insulele Java si din Columbia. Astfel s-a născut un produs cu un gust unic, ciocolata delicioasă de caramel.

Ciocolată în cutie albă

Ciocolată în cutie neagră

Ciocolată neagră 82%. Ingrediente: masă de cacao, unt de cacao, boabe de cacao măcinate, zahăr, extras din lichior Salvator, lecitină de soia. Produs 100% natural. Produs manufacturat fabricat în Secuime.

Recomandăm această ciocolată celor care preferă ciocolata cu un conținut bogat de cacao și cărora le place gustul lichiorului Salvator. Ingredientele folosite au fost alese cu multă grijă astfel ca să se potrivească perfect cu gustul lichiorului Salvator. Amestecul de cacao provine de pe plantațiile din Coasta de Fildeș, Madagascar și Ghana. Datorită acestui fapt s-a realizat o ciocolată neagră cu gust puternic marcat. Acest produs manufacturat se realizează într-o cantitate limitată. Cel mai important obiectiv al proiectării acesteia a fost calitatea excepțională astfel ca produsul să fie demn de marca produselor din gama Salvator.

64% ciocolată cu lapte. Ingrediente: masă de cacao, unt de cacao, boabe de cacao, zahăr, lapte praf integral, lapte praf degresat, extras din lichior Salvator, caramel, lecitină de soia. Produs 100% natural. Produs manufacturat fabricat în Secuime.

Despre noi

Headquarter:
535600, Odorheiu Secuiesc
jud. Harghita, Romania
Office: +40/756-404009
Hungary: +36/30-4736209
Email: office@galffis.ro

Vă mulțumim! Vă contactăm în curând!

Cumpărare

Cantitatea minimă de cumpărare este 3 buc. Transportul este gratuit!

25 Ron

Ciocolată albă conținând felioare de căpșuni

Ciocolată albă conținând zmeură și mure

Ciocolată neagră conținând felioare de căpșuni

Ciocolată neagră conținând zmeură și mure

Ciocolată de lapte conținând mure și zmeură

Ciocolată de lapte conținând felioare de căpșuni

20 Ron

Ciocolată albă

Ciocolată neagră

Ciocolată cu lapte fără gluten

20 Ron

SALVATOR 82%

SALVATOR 64%

Suma cumpărăturilor:
0

Pentru a comanda completați formularul de mai jos!Vă mulțumim! Am expediat comanda dumneavoastră cu succes, vă contactăm în curând.