Kézműves csokoládé

A felhasznált kakaóbab kézműves csokoládék készitése céljából lett külön válogatva. Ez a termék egy magas minőségű prémium csokoládé

Kézműves fehér csokoládé eper szeletekkel. 24%. A kakaóbab eredete: Madagaszkár, Jáwa sziget. A felhasznált kakaóbab kézműves csokoládék készítése céljából lett külön válogatva. Ez a termék egy magas minőségű prémium csokoládé!

Vásárlás
Kézműves fehér csokoládé természetes málna és szeder darabokkal. Kakaó tartalom 24%. A kakaóbab eredete: Madagaszkár, Jáwa sziget. A felhasznált kakaóbab kézműves csokoládék készitése céljából lett külön válogatva. Ez a termék egy magas minőségű prémium csokoládé!

Vásárlás
Kézműves fekete csokoládé eper szeletekkel. 72%. A kakaóbab eredete: Ghána, Madagaszkár, Elefántcsontpart. A felhasznált kakaóbab kézműves csokoládék készítése céljából lett külön válogatva. Ez a termék egy magas minőségű prémium csokoládé!

Vásárlás
Kézműves fekete csokoládé természetes málna és szeder darabokkal. 72%. A kakaóbab eredete: Gána, Madagaszkár, Elefántcsontpart. A felhasznált kakaóbab kézműves csokoládék készítése céljából lett külön válogatva. Ez a termék egy magas minőségű prémium csokoládé!

Vásárlás
Kézműves tejcsokoládé málna és szeder darabokkal. A kakaóbab eredete: Gána, Madagaszkár, Elefántcsontpart. A felhasznált kakaóbab kézműves csokoládék készítése céljából lett külön válogatva. Ez a termék egy magas minőségű prémium csokoládé!

Vásárlás
Kézműves tejcsokoládé eper szeletekkel. A kakaóbab eredete: Gána, Madagaszkár, Elefántcsontpart. A felhasznált kakaóbab kézműves csokoládék készítése céljából lett külön válogatva. Ez a termék egy magas minőségű prémium csokoládé!

Vásárlás

Galffis
Artisan Chocolates

Ajánlom ezt a terméket azoknak, akik szeretik a különleges minőségű csokoládékat és jól ismerik az igazi Dobos torta ízvilágát. Különleges odafigyeléssel válogattuk ki a felhasznált alapanyagokat. A tervezésekor a legfontosabb szempont a magas minőség megteremtése és nagyszerű cukrászunk Dobos József hagyományának újragondolása volt. Reméljük, hogy termékünk elnyerte az Ön tetszését.

Ez egy kiemelkedő minőségű magyar termék. Kakaóbabjának ízvilágát a madagaszkári talaj ásványai teszik különlegessé. Így született meg egy kiegyensúlyozott ízvilágú, karakteres zamatú, erősen karamelles csokoládé.
Ez egy kiemelkedő minőségű magyar termék. Kakaóbabjának ízvilágát a madagaszkári és kolumbiai talajok ásványai teszik különlegessé. Így született meg egy egyedi ízvilágú, karakteres zamatú, erősen karamelles csokoládé.
Ez egy kiemelkedő minőségű magyar termék. Kakaóbabjának ízvilágát a madagaszkári és ghánai talaj ásványai teszik különlegessé. Így született meg egy kiegyensúlyozott ízvilágú, karakteres zamatú, mérsékelten karamelles csokoládé.

Fehér dobozos

Fekete dobozos

A Salvator csokoládé egy igazi gourmand csokoládé. A fekete doboz egy 82% kakaótartalmú csokoládét rejt melyet Criollo kakaóbab felhasználásával készítünk és a Salvator gyomorkeserű kivonatával dúsítjuk. Ez a csokoládé egy kifejezetten keserű csokoládé.

Ajánlom ezt a csokoládét azoknak, akik szeretik a magas kakaótartalmú csokoládékat és jól ismerik a Salvator likőr ízvilágát. Különleges odafigyeléssel válogattuk ki a felhasznált alapanyagokat oly módon, hogy a Salvator likőr ízvilágát harmonikusan egészítsék ki. Az általunk felhasznált kakaókeverék az Elefántcsontparti, Gánai és Madagaszkári ültetvényekről származik. Ennek köszönhetően egy telt, karakteres ízvilágú fekete csokoládé jött létre. Korlátozott példányszámban gyártott kézműves termék. A tervezéskor figyelembe vett elsődleges szempont a kiváló minőség megteremtése volt, hogy termékünk méltó családtagja lehessen a Salvator temékeknek.

A Salvator Fehér dobozos csokoládé egy igazi gourmand csokoládé. Ez a termék jelenleg a manufakturánk egyik legjobb minőségü terméke. 64% kakaótartalmú lágy mégis karakteres csokoládé, mely átmenetet képez a tej és a fekete csokoládék között. Ezt a terméket Criollo kakaóbabbal és salvator likör kivonattal tesszük különlegessé.

Rólunk

Headquarter:
535600, Odorheiu Secuiesc
jud. Harghita, Romania
Office: +40/756-404009
Hungary: +36/30-4736209
Email: office@galffis.ro

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk.

Vásárlás

A minimum vásárlási mennyiség 3 db. A szállítás ingyenes!

1650 Huf

Fehér csokoládé eperrel

Fehér csokoládé málnával és szederrel

Fekete csokoládé eperrel

Fekete csokoládé málnával és szederrel

Tej csokoládé málnával és szederrel

Tej csokoládé eperrel

1300 Huf

Fehér csokoládé

Fekete csokoládé

Glutén mentes tejcsokoládé

1300 Huf

SALVATOR 82%

SALVATOR 64%

Vásárlás összege:
0

Az alábbi űrlapot kitöltve adhatja fel rendelését!Köszönjük! A rendelést sikeresen elküldtük, hamarosan jelentkezünk.